Arrèli - massief maatwerk in keukens en interieurs - eiken keuken

Chaque projet d'Arrèli est le résultat d'un artisanat pur, d'une passion et d'une connaissance des gens.

Menuiserie sur mesure pour cuisines et intérieurs.
5 / 5
Hoeveel sterren geven onze klanten?
 • Lauriane & Nicolas

  Dit is een première voor mij. Allereerste keer dat ik een review post en dan nog vóór dat de keuken geplaatst is. Ik ben bewogen door de gedrevenheid van Simon, zijn enthousiaste en professionele aanpak. Zijn geduldigheid ook. Wij zijn toevallig op Arreli gevallen via Facebook en waren dan ook nieuwsgierig naar een ontwerp. Simon heeft dit met zijn collega’s met passie ontworpen, terwijl onze renovaties nog niet van start zijn en de plaatsing van de keuken en ander meubilair nog even op zich zal laten wachten. Simon heeft daar alle begrip voor. We voelen ook vertrouwen in ons. Zo een fijn gevoel! Echt een enorm aangenaam bedrijf! Meer na plaatsing, can t wait 😉

 • Hannelore Kerremans

  We zijn heel goed ontvangen geweest in de winkel, Simon heeft onze wensen ivm onze droomkeuken helemaal kunnen waar maken ( en dat waren er wel wat). Later bij de plaatsing zagen we onze droomkeuken stilletjes aan verschijnen....ze zag er nog veel beter uit dan in mijn mooiste droom! Moest ik het opnieuw moeten doen, ik zou niet twijfelen! Deze mannen kennen hun vak, van ontwerp tot plaatsing! Bedankt, ik geniet elke dag opnieuw van mijn fantastische keuken!

 • Bart Dumarey

  De samenwerking met Arèlli was top!! Hele goeie service, vriendelijk, snelle reacties en vlotte opbouw van de keuken. Het resultaat is prachtig, we hadden het niet anders kunnen dromen!! Bedankt Simon, Stephen en team!!

 • Lisa Maesfranckx

  Heel erg tevreden van de samenwerking! Onze keuken ziet er prachtig uit en ze hebben ook nog een bijpassende tv-wand, vitrinekast en salontafel gemaakt. Goede communicatie en echte vakmensen die perfect werk leveren! Een aanrader voor ieder die een mooie landelijke keuken wilt aan een degelijke prijs!

 • Guy Platteeuw

  Bedankt Stephen en Simon om bij ons een topkeuken te plaatsen! Luisteren en werken dan een keuken op maat uit.. geen zever, duidelijke aanpak! Moesten we nog een keuken nodig hebben komen we zeker terug! Een aanrader aan iemand die geen "commerciële" keuken wil zetten, maar ééntje met karakter.. Geplaatst door gasten met passie & vakkennis.. Topgasten... Bedankt!

 • Freddy Verschaeve

  Wij zijn super tevreden over de aanpak, het tot stand brengen en het plaatsen van onze droomkeuken. Simon heeft ons op een heel vriendelijke manier en met goede kennis van zaken goed begeleid en tips gegeven . Echt de keuken die we wilden ,geen cliché keuken van 1000 en meer, maar een massieve, warme en gezellige keuken, van topkwaliteit, geplaatst door vakmensen. Het werk van Stephen getuigd van jarenlange vakmanschap. En ook de prijs kwaliteit verhouding zit zeer goed. Bedankt Simon en Stephen , en het hele Arreli team !!!

 • Victor Valcke

  Vanaf het eerste moment een zeer fijne samenwerking met Simon en Stephen gehad. Van ontwerp tot plaatsing was alles in de puntjes geregeld. Jammer dat we maar 1 keuken nodig hebben !

 • Hanne Van De Populiere

  Sinds kort mogen wij genieten van een prachtige Arrèli keuken. Samen met Simon zijn we tot een ontwerp gekomen die voldoet aan al onze wensen. Het plan werd ondertussen werkelijkheid en alleen maar lof over de kwaliteit van deze keuken. Een echte eyecatcher in onze woning. Bedankt Team Arréli!

 • Marc Desplenter

  Wij zijn super goed ontvangen geweest bij Arrèli keukens door Simon. Uitgebreide uitleg gekregen over de verschillende mogelijkheden qua kastindeling, keukenapparaten, de houtkleuren… Onze keuken is nu geplaatst en is prachtig geworden. Stephen is een op en top vakman die zijn stiel tot in de puntjes uitvoert. In 1 woord gezegd de mannen van Arrèli zijn een TOPTEAM, zeker een aanrader, niet twijfelen.

 • B. Vandamme

  Echte vakmensen die met de juiste instelling handelen. Goede communicatie, een prachtig tot in het detail afgewerkte keuken met top materialen! Dikke merci voor onze mooie keuken!

 • Dorien Van nieuwenhuyse

  Juist een keuken van bij Arrèli laten plaatsen, We zijn SUPER content met het eindresultaat. Zowel de verkoop als de plaatsing TOP. BEDANKT Simon & Stephen.

 • Martine Willaert

  Na een jaar zoeken en afspreken met keukenbouwers hadden we de hoop reeds opgegeven. Niemand kon de creatie maken die ik in mijn hoofd had. Dan maakten we kennis met de mannen van Arrèli te Roeselare, ze begrepen heel goed wat we bedoelden en "Our dream came true".

 • Brecht Staessens

  Super tevreden van de samenwerking met jullie! Al vanaf het eerste gesprek hadden we een goed gevoel bij jullie! De persoonlijke aanpak, de kennis van jullie werk en oog voor details maakt dat jullie een perfecte keuken afleveren! Top Team!

 • Sabine De Geyter

  Ik ben ook heel tevreden klant, van idee tot eindresultaat top! We wilden een landelijke keuken, massief en geleefd. Het resultaat overtreft onze verwachtingen waarvoor veel dank! Een dikke pluim met vijf sterren naar jullie team!!

 • Franky Coulleit

  Van A tot Z, één woord TOP. TOPontvangst, TOPgasten, TOPservice, TOPkwaliteit kortom TOPKEUKEN. Arrèli bedankt om mijn vrouwkes droom te laten uitkomen. Foto volgt na mijn TOPjobke namelijk Zeliges plaatsen.

 • Christine Buytaert

  Wat ben ik zoooooo tevreden van mijn geweldige keuken van Arelli, ik was opslag verliefd als ik ze zag op fb , TOP kwaliteit TOP vakmannen, correcte afspraken, er zit echt een ziel in dit bedrijf, bedankt Arelli team dankzij jullie is onze keuken de gezelligste plek in ons huis waar we met veel liefde koken en genieten met onze kinderen en vrienden en kunnen genieten van de gezelligheid en een warm huishoudelijk gevoel, jullie zijn TOP, een tevreden keukenprinses 😘🥂🍾

 • Robbert Cools

  Super goed ontvangen door Simon, zeer persoonlijke en vooral aangename, informele sfeer zonder dat je druk voelt om snel te moeten beslissen.

 • Bart Verbiest

  Eerste gesprek is goed verlopen

 • Giuseppe Bonfiglio

  Super mooi werk, dikke merci, top werk en tip top natuurlijk is het nog niet af maar het geeft een idee, dikke merci aan het hele team!!

Réalisations

Learn More
Arrèli Massief maatwerk in hout. Keuken, badkamer, dressing, interieur of totaalinterieur.

BOIS MASSIF SUR MESURE

Une cuisine ou un intérieur en bois massif est un rêve profondément enraciné pour beaucoup. Et c'est notre passion de vous écouter et de donner vie à ce rêve. Chaque pièce est personnalisée et fabriquée dans nos propres ateliers par l'équipe talentueuse d'Arrèli.

Learn More

Le sur-mesure artisanal en bois massif est durable et reflète un caractère pur et une beauté naturelle.

eiken keuken met marmeren werkblad

Conseiller et inspirer

Les matériaux et les finitions dans le sur-mesure en bois massif sont très variés. C'est pourquoi nous aimons écouter votre histoire pour vous conseiller de manière appropriée, de la conception à la mise en œuvre et à l'installation. Souhaitez-vous découvrir sans engagement l'approche d'Arrèli?

Learn More

"Visitez notre salle d'exposition et laissez-vous inspirer"

À la recherche d'inspiration et de conseils ? Dans notre showroom, vous découvrirez librement les possibilités et notre expertise. Nous vous demandons aimablement de prendre rendez-vous à l'avance. Ainsi, nous pourrons prendre le temps de répondre à vos questions et de vous rapprocher un peu plus de votre projet de rêve.

Learn More
Arreli homepage

Souhaitez-vous aussi une cuisine en chêne?

Prendre rendez-vous